Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.
020 694 1934 info@moderndentalcare.nl Slotermeerlaan 69

Tanden bleken

Tanden bleken

Mooie witte tanden en een stralende lach

Bij Modern Dental Care kunt u terecht om uw tanden te bleken. Veel mensen willen wittere tanden, maar laten zich vaak weerhouden dit aan de tandarts t e vragen. Mooie witte tanden zullen ervoor zorgen dat u meer zelfvertrouwen krijgt. Daarnaast helpt het hebben van een mooi gebit u te motiveren om uw gebit mooi en gezond te houden.

Een stralende lach geeft zelfvertrouwen

De glimlach is vaak het eerste wat men ziet tijdens bijvoorbeeld een sollicitatie, date of een feestje. Als uw tanden mooi wit zijn, durft u vaker te lachen. Vaak is het bij cosmetische behandeling noodzakelijk om te boren in het gebit. Bij het bleken van de tanden is dit niet het geval, de originele structuur van de tanden blijven juist behouden.

Tanden en kiezen nemen in de loop der jaren kleurstoffen op, dit zijn externe verkleuringen. Dit is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid verkleurende producten genuttigd worden. Denk aan sigaretten, koffie en thee. Daarnaast kunnen tanden en kiezen intrinsiek verkleuren. Voorheen werd dit opgelost met behulp van kronen, maar tegenwoordig kan het bleken van tanden een uitkomst bieden.

 

Resultaat van tanden bleken

Het resultaat van het bleken kan een mooi effect hebben op de tandkleur. Vullingen bleken heel lastig mee, maar kunnen eventueel op een andere manier worden aangepast. Na een aantal jaar kleuren de tanden weer terug naar de oorspronkelijke kleur. Externe factoren zoals roken en drinken van thee en koffie versnellen dit proces. Dan kan opnieuw een bleekbehandeling worden gedaan.

© 2019 Modern Dental Care