Praktijken

Bel ons 020 - 694 1934

mdc tandartspraktijk amsterdam oost

MDC “Modern Dental Care” is een professionele tandartspraktijk gevestigd in Amsterdam oost en werkt met de meest geavanceerde technieken en nieuwste behandelmethoden. Zo wordt o.a. op gebruik gemaakt van digitale röntgenfotografie hierdoor kan de tandarts direct aangeven wat de status is van het gebit en deze na overleg met u behandelen.

Daarnaast zijn wij ook  gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een angstfobie. Gelet hierop is daarom het verzoek om bij het maken van een afspraak, indien het een kind betreft, expliciet te vermelden dat sprake is van een angstfobie. Zodat bijtijds de nodige voorbereidingen getroffen kunnen worden.

MDC heeft kwaliteitsbewaking hoog in het vaandel staan. Het gebit is een kostbaar bezit, in het licht hiervan is derhalve de doelstelling het behouden en tot stand brengen van een gezond en mooi gebit.

Ons team dat passievol hieraan werkt  bestaat uit professionele tandartsen, tandheelkundige medewerkers, kindertandartsen, gnatholoog, Implantoloog, hoofdassistenten, preventieassistenten en tandartsassistenten.

Onze missie

MDC  is een grote en moderne praktijk. Wij zijn een professioneel team dat zich richt op het vervaardigen van een mooi en gezond gebit. Met het oog op onze missie, volgen alle tandheelkundige medewerkers cursussen en bijscholing.

Onze praktijk omvat verschillende specialisaties en differentiaties. Hierdoor kunt u voor verscheidene behandelingen bij ons terecht. Wij verzorgen behandelingen aangaande; implantaten, beugels, wortelkanaal behandeling en nog veel meer.

Wij willen het beste voor onze klanten en daarvoor moet je het beste in huis hebben. Onze apparatuur is van topkwaliteit en zeer modern. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij hopen u zo snel mogelijk te zien!.

Neem contact met ons op

*

Spain Top